Thursday, June 2, 2011

Well human being :)

Manusia-2, dah memang jalan cerita hidup kau suka kata orang kat belakang eh? Thats good :) Yap before this im so respect with you, but now its gone :O Where have it been? Nananana, ask yourself. A'ah bunyi nya spt "KENAPA DENGAN KAU NI AIMI PELIK TAK PASAL POST BENDA NI" but then apa boleh buat. Semua nya memang lembut lidah manis madah der/sis, dan semua nya telah terbukti dengan mata aku sendiri weh :) Nak aku tunjuk bukti semua tu? K aku boleh tapi jangan kau nak putar belitkan lagi cerita dah lah. Sebelum ni aku tanya cara baik suruh jujur kau kelentong selagi boleh kelentong. And now both of you pls stop do that, stop hurting ppl around you and yourself. Cause im so fucked with you :) We re so bored with the rules of your game. Der dalam riwayat hidup kita ni berputar kadang kita selamat, dan kadang benda yang menyelamatkan kita tu akan makan diri kita sendiri. And that is KARMA so reti-2 bahasa lah k?

No comments:

Post a Comment