Sunday, May 22, 2011

Shoooopenggggggggg :D

Phewwww, evelibadi was so happy when they get what they want. Same like me, i attract soo annoyed last day when i daddy asked me and buy antyhing what i want! Walaweeeh, actually tak plan apa pn. Niat nak pergi breakfast-Jalan Duta beli tiket bas balik Kedah untuk Ateh balik UITM then pergi agen camera Lumix sbb nak hantar baiki um lepastu ke Pudu sebab nak beli lampu bilik i, ikan belaan saya.

Um tiba-2 saja gatal tanya ayah jom g Low Yat lalu mama pn beri senyuman yang melirik lebar. Apadahal sebenarnya niat hati nak ke Pavilion saja ckp mcm tu dengan ayah kan. Bila dh dkt sna ayah tanya haa mna butik HP? Nak beli kasut kamu, and i was like wataaaaaaaaa :D dah lah ayah tanya depan public and we re at ENTRANCE PAVILION aku bantai terkinja eiiiii malu baby ayah buat. Haha, k then saja ckp nk tengok-2 baju alih-2 terbeli dari elok-2 nak tengok beli pula. Lepastu nampak beg beli lagi, wihiiiiiii xD dah puas then we walked to Low Yat walauuuuuuuuuu daddy why you re so cool? He survey a Ipod and my Sony external flash :) And guess what daddy buy me a PSP Gold Slide and a new headphone. Wihiiiiiiiii, yesterday was the happiness day

No comments:

Post a Comment